Familjen O'Connor Introduktion

I Sunset Valley vet alla vem familjen O'connor är. Det är familjen eller rättare sagt Sophia O'Connor som styr över staden. Hon är nämligen deras borgmästare och är därför ingen person man sätter sig emot. Flera har försökt att ställa upp i valet som borgmästare men alltid slutat som förlorare. Sophia är inte bara smart utan hon vet hur man får saker gjort på bästa sätt och hon sätter alltid folket före hennes egen familj. 
Aeungus O'Connor är gift med Sophia och är den som tar hand om barnen medan hon jobbar. Det har han däremot aldrig klagat över när han inte vet något som är bättre än att vara med barnen. Han är en typiskt familjefar med barnasinnet kvar trots sina 50 år. 
Brady O'Connor är den som är äldst av de tre barnen. Enda sedan han var liten har han älskat att göra saker med händerna och det intresset har bara växt med åldern. Det har resulterat i att han jobbar som skulptör.
Leah O'Connor är det mellersta barnet. Hon försvinner ofta i sina egna tankar och glömmer därför bort vad det är hon sysslar med. Men förutom att vara tankspridd är hon en utomordentligt duktig ryttare. Det är något hon viger alla sina dagar till tillsammans med sin häst Akira. Hennes dröm är att bli bäst i alla tävlingsgrenar och hon kämpar hårt för nå dit.
Ciara O'Connor är det yngsta barnet och är en typiskt tonåring som alltid har något att klaga på och som mer än gärna talar om det för sin familj.
Familjen har en stor förmögenhet, vilket syns på deras boende.
De äger även ett stort stall samt anläggning för träning i både hopp och kapplöpning för hästar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar